Vind uw wijn

Daarom bestelt u bij ons

  • Exclusieve wijnen
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Veilig betalen
  • Ook voor horeca

Klantenservice

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Wijnproeverij op maat

Wie kan er niet genieten van een goed glas wijn? Steeds meer mensen verdiepen zich in wijn en willen ontdekken welke wijnen zij lekker vinden. Om daar achter te komen moet er veel geproefd worden. 

Italiaanse wijn proeven

The Wine Connection biedt u de gelegenheid kennis te maken met hoog aangeprezen en zorgvuldig gekozen wijnen. Elke wijn die wij schenken heeft een eigen verhaal  en dat proef je terug in de variatie in smaken en complexiteit.

De proeverijen zijn niet alleen leerzaam maar ook uitdagend door naast de meer traditionele suggesties ook een aantal verrassende wijnen de revue te laten passeren. We hebben gemerkt dat deze aanpak door onze klanten gewaardeerd wordt en de interesse om op verdere ontdekkingsreis te gaan alleen maar meer aanwakkert.

De proeverijen worden op maat samengesteld en voor elk gewenst niveau en al naar gelang behoefte. De traditionele wereld, daarmee bedoelen wij de wijnen uit Frankrijk, Italië en Spanje staan veelal centraal. 

Bij de wijnproeverijen worden heerlijke hapjes geserveerd die wij in overleg met u samenstellen.

 

Kies uw wijnproeverij

Bij deze proeverij gaan we de basissmaken van bekende druivensoorten proeven en nader belichten. Tijdens de proeverij krijgt u meer inzicht in bijvoorbeeld het verschil tussen Chardonnay en Sauvignon Blanc of tussen Merlot en Cabernet Sauvignon. Daarbij staan de landen Frankrijk, Italië en Spanje centraal. Wij kunnen het speerpunt ook leggen bij één bepaald wijnland. Zowel wijn uit ons eigen assortiment als daarbuiten maken onderdeel uit van onze proeverijen.

Bij deze proeverij worden wijnen die veelal op hout hebben gelegen geproefd. Hiervan zijn de combinaties eindeloos. Belangrijk om te weten is wat uw wensen zijn en dan kan een mooie proeverij worden samengesteld. Bij deze proeverij op niveau zoek ik altijd een uitdaging voor u er bij. Als u één bepaald land (verder) wilt ontdekken of als als uw voorkeur uit gaat naar een bepaalde wijnstreek, zoals de Rhone, Loire, Rioja of Veneto, dan is dat mogelijk. De proeverij kan zelfs verfijnd worden naar één soort wijn als Champagne, Chateauneuf du Pape, Barolo, Amarone, Pomerol of Brunello di Montalcino. Een perfecte gelegenheid tot verdere verdieping.

Altijd al topwijnen willen proeven uit bijvoorbeeld de Bordeaux, Bourgogne, Rhone, Champagne, Toscane, Piemonte en/of Rebera del Duero? Dan is de Topwijnproeverij echt iets voor u. De bekende namen als Mouton Rothschild, Angelo Gaja, Vega Sicilia, Domaine Ponsot, Savart e.a. kunnen hier aan bod komen. Dat is echt genieten en ontdekken op hoog niveau.

Voor wie en op welke locatie?

Wij geven proeverijen voor bijvoorbeeld zakenrelaties of werknemers van o.a. bedrijven, instellingen en ministeries. Een kantoorpand kan als locatie gekozen worden maar ook een hotel, restaurant, klooster of waar uw voorkeur maar naar uit gaat.

Bij proeverijen voor particulieren bieden wij ook veel mogelijkheden. Wilt u gezellig wijn proeven met uw vrienden, familie of tijdens een buurtfeest? Het kan bij u thuis of op locatie. Wij horen het graag en denken met plezier met u mee.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Uw gastheer: Walter Cras

Offerte aanvraag

 

 

De ligging van de wijngaard, de druivensoorten, het terroir, het (micro)klimaat, de leeftijd van de wijnstokken; al deze aspecten en meer komen terug in de smaak. Dit maakt een wijnproeverij zo boeiend. Regelmatig nodigen wij een wijnmaker uit Italië uit voor een interessante Masterclass, zoals u hier ziet wijnmaker Francesco Bufalini van Fattoria La Massa.


sitemap / contact / cookie instellingen / website beheer dotsolutions