Vind uw wijn

Daarom bestelt u bij ons

  • Exclusieve wijnen
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Veilig betalen
  • Ook voor horeca

Klantenservice

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Organiseer een kwalitatieve wijnproeverij

Wijnproeverijen zijn ontzettend populair. Mensen vinden het niet alleen leuk om kwaliteitswijnen te proeven, maar vinden het ook leuk om meer te weten te komen over een specifieke wijnsoort of wijnproducent. Wilt u ook een wijnproeverij organiseren, maar vindt u het wel belangrijk dat dit een kwalitatieve proeverij wordt? Dan kan The Wine Connection u helpen. 

Offerte aanvragen

The Wine Connection: een proeverij op niveau

wijnproeverijThe Wine Connection is al jaren gespecialiseerd in het arrangeren van wijnproeverijen. Niet met eenvoudige wijnen, maar met heerlijke Italiaanse kwaliteitswijnen. Wilt u een kwalitatieve proeverij houden, dan komen wij graag bij u langs. Wij schenken de lekkerste wijnen uit Italië en kunnen u uiteraard meer over deze producten vertellen. Zo kunt u niet alleen heerlijke wijn proeven, maar leert u ook meer over de wereld van Italiaanse kwaliteitswijn. 

Uw wijncollectie uitbreiden met heerlijke kwaliteitswijnen

Als u heerlijke wijn geproefd heeft tijdens de proeverij, wilt u deze wijn uiteraard aan uw wijncollectie toevoegen. Uiteraard is dit mogelijk. Na de proeverij heeft u de mogelijkheid om uw favoriete wijn(en) te bestellen bij The Wine Connection. Zo kunt u uw favoriete wijn(en) nog een keer proeven, bijvoorbeeld tijdens een gezellig etentje of een borrel met vrienden. 

Een proeverij bij u thuis? Neem contact op

Wilt u een gezellige, lekkere én leerzame proeverij organiseren met The Wine Connection? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om een heerlijke proeverij met de beste kwaliteitswijnen uit Italië te geven. 

Heeft u een speciale locatie op het oog, dan is dat veelal ook mogelijk. Wij horen graag uw wensen. Wilt u meer weten over het arrangeren van een proeverij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden. Ook kunnen wij uw specifieke wensen voor een Italiaanse proeverij bespreken als u contact met ons opneemt.

Wij verzorgen in overleg met u ook heerlijke begeleidende hapjes. Voor een wijnproeverij op maat bent u bij ons aan het juiste adres.


sitemap / contact / cookie instellingen / webapplicatie dotsolutions