Vind uw wijn

Daarom bestelt u bij ons

  • Exclusieve wijnen
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Veilig betalen
  • Ook voor horeca

Klantenservice

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Uw eigen wijnproeverij organiseren?

Vindt u het leuk om nieuwe wijnen te proeven, maar vindt u het ook leuk om het verhaal achter een specifieke wijn of wijnproducent te horen? Dan organiseert u een proeverij met Italiaanse kwaliteitswijnen. Voor een proeverij komt The Wine Connection bij u langs, met heerlijke kwaliteitswijnen uit Italië. Deze wijnen mag u stuk voor stuk proeven, zodat u nieuwe smaken kunt ervaren en uw nieuwe favoriete wijn ontdekt. 

Offerte aanvragen

The Wine Connection: een kwalitatieve wijnproeverij

wijnproeverijThe Wine Connection neemt enkel Italiaanse kwaliteitswijnen mee voor uw proeverij, van de beste wijnhuizen in het land. Deze wijnen worden niet alleen goed beoordeeld door wijnliefhebbers zoals u, maar ook door wijncritici met vele jaren ervaring in het vak. Organiseert u een proeverij met The Wine Connection, dan weet u zeker dat u de lekkerste wijnen uit Italië kunt proeven. 

Uw favoriete wijnen bestellen

Na de proeverij heeft u de gelegenheid om uw favoriete wijnen te bestellen bij The Wine Connection. U kunt een enkele fles bestellen, maar u kunt er ook voor kiezen om een wijnpakket met meerdere flessen te kopen. En omdat wij direct aan de slag gaat met uw bestelling, hoeft u nooit lang te wachten tot u uw favoriete wijnen van de proeverij nog een keer kunt proeven. 

Een eigen proeverij organiseren? Neem contact op

Wilt u een eigen proeverij plannen met vrienden, familieleden of collega’s? Neem dan contact met ons op. Door contact met ons op te nemen, kunnen we een datum plannen voor uw proeverij.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen? Neem ook dan contact met ons op, want wij vertellen u graag meer over onze kwaliteitsproeverij.


sitemap / contact / cookie instellingen / web applicaties dotsolutions