Vind uw wijn

Daarom bestelt u bij ons

  • Exclusieve wijnen
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Veilig betalen
  • Ook voor horeca

Klantenservice

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Toscaanse rode wijn kopen 

De rode wijn liefhebber kan goed terecht bij The Wine Connection. Als importeur van exclusieve rode wijnen uit Italië, hebben wij tientallen topproducten in ons online assortiment. De wijnen in onze webwinkel zijn streng geselecteerd en voldoen aan de hoogste eisen zodat onze klanten er van uit kunnen gaan dat wij kwaliteitswijnen leveren. 

Bekijk ons wijn assortiment

Rode wijnen van de beste wijnhuizen in Toscane 

amore e magia 2011Er zijn tientallen wijnproducenten te vinden in Toscane, maar niet alle Toscaanse wijnhuizen produceren rode wijnen die aan onze eisen voldoen. Daarom verkopen wij niet zomaar alle wijnen uit Italië, maar gaan wij enkel samenwerkingen aan met de beste wijnhuizen van het land. Deze wijnhuizen bezoeken wij uiteraard zelf om hun verhaal achter de wijnen te horen en te proeven, zodat we precies weten wat we aan u verkopen.  
 
Wij importeren onder andere wijn van wijnhuis Podere Le Ripi, dat de Amore e Follio IGT, de Amore e Magia Rosso di Montalcino, de Bonsai Rosso di Montalcino en de Brunello di Montalcino produceert. Ook werken wij samen met wijnhuis Tenuta di Trinoro. Dit wijnhuis is ook al opgemerkt door diverse wijncriciti, waaronder Antonio Galloni. Deze wijncriticus gaf de Palazzi IGT 2012 zelfs 97 van de 100 punten in zijn professionele beoordeling en dit is een uitstekende score. Galloni: “This wine, 100% merlot, is flat-out stunning. Beautifully textured and layered in the glass, the 2012 boats superb depth and intensity. What a fabulous wine this is. Wow!” 

Rode wijnen proeven? Organiseer een wijnproeverij 

Wilt u onze rode wijnen uit Italië in een informele sfeer proeven, samen met uw vrienden, familieleden en/of collega’s? Dan kunt u een wijnproeverij organiseren bij The Wine Connection. De wijnen die u lekker vindt, kunt u tijdens de proeverij bestellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze heerlijke wijn snel bij u wordt thuisbezorgd. 
 
Wilt u meer weten over onze leerzame en heerlijke wijnproeverij? Neem dan eenvoudig en snel contact met ons op. Ook als u een andere vraag heeft, kunt u contact met ons opnemen. 


sitemap / contact / cookie instellingen / zoekmachine marketing dotsolutions