Vind uw wijn

Daarom bestelt u bij ons

  • Exclusieve wijnen
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Veilig betalen
  • Ook voor horeca

Klantenservice

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Bijzondere wijnen als kerstgeschenk

Voor sommige mensen is het ontzettend lastig een leuk kerstcadeau te kopen. U bezoekt diverse winkels en heeft al uren online gewinkeld, maar nog geen leuk cadeau kunnen vinden. Is deze persoon een wijnliefhebber? Dan hebben wij het perfecte cadeau voor u: een pakket met Italiaanse kwaliteitswijn.

Bekijk geschenk- en wijpakketten

Een wijnpakket als kerstgeschenk

Wijnpakket 3The Wine Connection verkoopt diverse wijnpakketten, ofwel pakketten met meerdere flessen Italiaanse kwaliteitswijn. Er zijn pakketten met twee flessen, maar er zijn ook pakketten met drie flessen, vier flessen en zelfs zes flessen. De pakketten die wij verkopen, zijn stuk voor stuk van gerenommeerde wijnhuizen in Italië. Het maakt dus niet uit welk pakket u bestelt, want u weet zeker dat u Italiaanse kwaliteitswijn kunt schenken met kerst.

Enkele wijnhuizen waar The Wine Connection mee samenwerkt, zijn Cerbaiona, Montemercurio, Fattoria La Massa en Podere Le Ripi. Dit zijn stuk voor stuk wijnhuizen die passie hebben voor hun werk en goed beoordeeld zijn door wijncritici.

Een wijn proefdoos als kerstcadeau

U kunt er ook voor kiezen om een wijn proefdoos te geven met kerst. Met een proefdoos kan de ontvanger van het cadeau diverse wijnen proeven. Zo ontdekt hij of zij nieuwe smaken, maar ook nieuwe favoriete wijnen. Een echte aanrader, zeker voor de wijnliefhebber die altijd in is voor iets nieuws.

Bestel het perfecte cadeau bij The Wine Connection

Bent u op zoek naar het perfecte cadeau of kerstpakket voor een wijnliefhebber? Bekijk dan ons aanbod wijnpakketten of wijnproefdozen en u heeft in een mum van tijd een geweldig cadeau of kerstpakket gevonden. Meer weten over een van onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag door uw vragen te beantwoorden en u eventueel te helpen het perfecte cadeau uit te kiezen voor bijvoorbeeld uw zakelijke relaties, medewerkers, vrienden of familie.


sitemap / contact / cookie instellingen / maatwerk web applicatie dotsolutions