Vind uw wijn

Daarom bestelt u bij ons

  • Exclusieve wijnen
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Veilig betalen
  • Ook voor horeca

Klantenservice

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Relatiegeschenk bedrijven: Italiaanse kwaliteitswijnen

Met de relatiegeschenken van The Wine Connection geeft u uw zakelijke relaties of medewerkers een bijzondere blijk van waardering. Elk geschenk kan begeleid worden met een persoonlijke boodschap en heeft daardoor extra attentiewaarde.

Bekijk geschenk- en wijnpakketten  

Het perfecte relatiegeschenk: een wijnpakket

Relatiegeschenk 3aDoor een wijnpakket te bestellen, kunt u uw zakelijke relaties kennis laten maken met de heerlijke wijnen uit Italië. Omdat er meerdere wijnen in het pakket zitten, kan er veel geproefd worden. Zeker als u weet dat uw zakelijke relaties echte levensgenieters zijn, is een wijnpakket van The Wine Connection het perfecte relatiecadeau. 

Verschillende soorten wijnpakketten voor bedrijven

The Wine Connection verkoopt verschillende soorten wijnpakketten. Denk hierbij aan het Feudo Maccari wijnpakket (twee flessen Italiaanse kwaliteitswijn), het Montemercurio wijnpakket (drie flessen Italiaanse kwaliteitswijn) en het Podere Le Ripi wijnpakket (vier flessen Italiaanse kwaliteitswijn). Door ons grote aanbod wijngeschenken, vindt u altijd wel een pakket dat aan uw eisen voldoet en bovendien binnen uw budget past. 

En heeft u hulp nodig met het kiezen van het juiste wijnpakket? Dan helpen wij u graag. Wij kunnen u meer vertellen over de diverse pakketten, zodat u uw keuze voor het perfecte pakket gemakkelijker kunt maken. 

Bestel uw wijnpakketten bij The Wine Connection

Bent u op zoek naar een bijzonder geschenk voor uw zakelijke relaties? Bestel dan een van de wijnpakketten van The Wine Connection, want hier zijn uw relaties of medewerkers gegarandeerd blij mee. En heeft u een vraag over een van onze wijnpakketten met Italiaanse kwaliteitswijnen? Neem dan contact met ons op, zodat wij uw vraag kunnen beantwoorden.


sitemap / contact / cookie instellingen / website beheer dotsolutions