Vind uw wijn

Daarom bestelt u bij ons

  • Exclusieve wijnen
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Veilig betalen
  • Ook voor horeca

Klantenservice

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Connecting Wine Lovers

Wij zijn er trots op dat wij exclusief importeur en distributeur zijn van de mooiste Italiaanse wijnhuizen als Podere Le Ripi, Cerbaiona, Fattoria La Massa en Ernesto Ruffo. De kwaliteitswijnen van onze Italiaanse wijnproducenten worden internationaal zeer gewaardeerd en krijgen veelal hoge scores van gerenommeerde wijncritici. Deze voor echte wijnliefhebbers gewilde maar zeldzaam te verkrijgen (cult)wijnen kunnen nu ook in Nederland, België en Duitsland besteld worden.

Regelmatig gaan wij naar wijnbeurzen in Italië en brengen we een bezoek aan onze wijnproducenten. Hierdoor hebben wij mooie contacten opgebouwd en weten we precies welke wijnen positief opvallen en rijzende sterren zijn. 

De verfijnde selectie wijnen die wij voeren is afkomstig van relatief kleine wijnproducenten die met liefde en passie hun wijngaarden bewerken en zorgvuldig met de natuurlijke omgeving omgaan. De druiven worden met de hand geplukt en alleen de beste druiven komen in aanmerking voor de wijn.

In ons assortiment vindt u exclusieve wijnen voor een bijzondere gelegenheid, maar ook heerlijke wijnen om regelmatig van te genieten. Bestelt u per meerdere flessen of per fles, voor u zelf of als (relatie)geschenk het is allemaal mogelijk.

Neem gerust contact met ons op voor een nadere kennismaking of advies en let's connect.

Walter en Claudia Cras

 

 

 

 

 

 

 

 

 


sitemap / contact / websites dotsolutions