Vind uw wijn

Daarom bestelt u bij ons

  • Exclusieve wijnen
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Veilig betalen
  • Ook voor horeca

Klantenservice

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Connecting Wine Lovers

Wij zijn er trots op dat wij veelal exclusief importeur en distributeur zijn van de mooiste Italiaanse wijnhuizen als Podere Le Ripi, Cerbaiona, Guido Rivella, Nada Fiorenzo, Tenuta La Massa en Ernesto Ruffo. De kwaliteitswijnen van onze Italiaanse wijnproducenten worden internationaal zeer gewaardeerd en ontvangen hoge scores van gerenommeerde wijncritici. Deze voor echte wijnliefhebbers gewilde maar zeldzaam te verkrijgen (cult)wijnen kunnen nu ook in Nederland, België en Duitsland besteld worden.

Regelmatig gaan wij naar wijnbeurzen in Italië en brengen we een bezoek aan onze wijnproducenten. Hierdoor hebben wij mooie contacten opgebouwd en weten we precies welke wijnen positief opvallen en rijzende sterren zijn. 

De verfijnde selectie wijnen die wij voeren is afkomstig van relatief kleine wijnproducenten die met liefde en passie hun wijngaarden bewerken en zorgvuldig met de natuurlijke omgeving omgaan. De druiven worden met de hand geplukt en alleen de beste druiven komen in aanmerking voor de wijn.

In ons assortiment vindt u exclusieve wijnen voor een bijzondere gelegenheid, maar ook heerlijke wijnen om regelmatig van te genieten. Bestelt u per meerdere flessen of per fles, voor u zelf of als (relatie)geschenk het is allemaal mogelijk.

Neem gerust contact met ons op voor een nadere kennismaking of advies en let's connect.

Walter en Claudia Cras

 

"Wat een heerlijke ervaring! Supersnelle reactie, professioneel advies, komt beloftes na en meer dan dat. Je bent niet zomaar een nummer als je bij The Wine Connection klant bent/wordt, alles wordt eraan gedaan om de klant tevreden te stellen. Wij komen zeker terug!!!"  L. Genot

 

"Bijzondere en heerlijke wijnproeverij"

"Het is een erg leuke en unieke ervaring om wijn te proeven bij The Wine Connection. Naast de heerlijke, bijzondere wijnen en bijpassende hapjes kan Walter inhoudelijk veel vertellen over de wijnen, wijnboeren en de verschillende omgeving waar de betreffende (veelal biologische of zelfs biodynamische) wijnen vandaan komen. De opzet en sfeer is erg ontspannen en persoonlijk. Ik heb een aantal voortreffelijke, nieuwe wijnen ontdekt en ook mijn wijnkennis is weer verder uitgebreid. Kortom: echt een aanrader voor een vrienden-, familie- of bedrijfsuitje!"

Britt Willems

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


sitemap / contact / cookie instellingen / Website door Webba