Vind uw wijn

Daarom bestelt u bij ons

  • Exclusieve wijnen
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Veilig betalen
  • Ook voor horeca

Klantenservice

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Brunello di Montalcino Cerbaiona, een 100 punten wijn!

De Brunello di Montalcino van Cerbaiona heeft zich in de loop der jaren goed ontwikkeld. Het behoort nu tot de top van de Brunello’s en zelfs tot de top van de Italiaanse wijnen.

Deze Brunello herken je direct. De wijn is onnavolgbaar en de prachtige persoonlijke eigenschappen maakt dat deze wijn zich onderscheid van andere Brunello’s.

Antonio Galloni heeft gezegd: “Als ik gedwongen wordt om slechts één wijn te drinken uit Montalcino, dan zou ik vrijwel zeker de weelderige Brunello van Cerbaiona kiezen." De Brunello van 2010 werd door Antonio Galloni beoordeeld met 100 punten!

De beste Brunello uit Montalcino nu ook in Nederland verkrijgbaar!

De wijn heeft een prachtige structuur. De wijngaard is ongeveer 40 jaar oud en dat zorgt mede voor een rijkere en complexere wijn. Velen beschouwen de Brunello di Montalcino van Cerbaiona als de beste Brunello die er is. Internationaal staat deze wijn zeer goed aangeschreven en het is een echte cultwijn geworden. Jaarlijks worden er tussen 10.000 en 15.000 flessen geproduceerd. Een wijn die je niet vaak tegenkomt. Door de goede connecties die wij van The Wine Connection hebben is het ons gelukt om de exclusieve importeur voor Nederland te worden. Met gepaste trots kunnen wij onze klanten verwennen met deze schitterende wijn.

Deze wijn is uitermate geschikt voor bij een mooi diner, een bijzondere gelegenheid, een exclusieve wijnproeverij en voor de wijnkaart van restaurants die hun gasten de mooiste wijn willen schenken.

Rosso di Montalcino van Cerbaiona

Dit is het broertje van de Brunello. Eveneens gemaakt van 100% sangiovese grosso. Deze wijn heeft 2 jaar op hout gelegen. Dit is geen gewone Rosso di Montalcino maar een Rosso di Montalcino naar de maatstaven van Cerbaiona. Een heerlijke wijn. Het heeft diepgang, veel fruit, mooie structuur, tannine, erg mooi in balans en een lange afdronk waar je uren later nog van kan genieten. Vele Brunello’s halen het niveau niet van deze Rosso di Montalcino.

Jaarlijks worden tussen 3.000 en 5.000 flessen geproduceerd. De prijs-kwaliteit verhouding is bijzonder goed.

Wijnen van Cerbaiona koopt u bij The Wine Connection

De bijzonder mooie wijnen van Cerbaiona kunt bij The Wine Connection rechtstreeks een eenvoudig bestellen via onze webshop, via het contactformulier en telefonisch. U kunt per meerdere flessen maar ook per fles bestellen. Wij staan u graag te woord voor verdere informatie en advies.

Deze wijn bestellen

 


sitemap / contact / cookie instellingen / webdesign dotsolutions