Vind uw wijn

Daarom bestelt u bij ons

  • Exclusieve wijnen
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Veilig betalen
  • Ook voor horeca

Klantenservice

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Rode wijn uit Italië bestellen

Organiseert u een borrel, een feestje of een diner en wilt u de lekkerste rode wijn uit Italië serveren aan uw gasten? Dan bent u aan het juiste adres bij The Wine Connection. Wij verkopen niet zomaar wijnen uit Italiaanse wijngaarden, maar bieden de lekkerste wijnen uit de bekendste wijnstreken en van de beste wijnhuizen aan in onze online shop. 

Bekijk ons wijn assortiment

De exclusieve wijnen van The Wine Connection

La Massa Rosso IGT 2017The Wine Connection doet enkel zaken met de beste wijnhuizen van Italië. Deze wijnhuizen zijn in vier verschillende streken gevestigd, namelijk Piemonte, Veneto, Toscane en Sicilië. Wij verkopen bijvoorbeeld de heerlijke wijnen van het gerenommeerde wijnhuis Fattoria La Massa uit Toscane, dat volgens wijncriticus Antonio Galloni “one of the finest values in Tuscan wine today” (een van de meest waardevolle wijn uit Toscane, op dit moment) genoemd mag worden. 

Ook vindt u wijnen van wijnhuis Podere Le Ripi in ons online assortiment. Deze wijnen worden niet alleen goed beoordeeld door consumenten, maar ook door wijnexperts als James Suckling en Monica Larner. James Suckling gaf de Podere Le Ripi uit oogstjaar 2010 bijvoorbeeld 95 van de 100 punten en dit is zeker een goede prestatie te noemen. Bestelt u uw wijnen bij The Wine Connection, dan weet u zeker dat u een goede investering doet.

De lekkerste wijn bestelt u eenvoudig online

Bent u benieuwd naar de smaak van onze Italiaanse wijnen? Wij hebben een aantal verrukkelijke Italiaanse wijnen voor u geselecteerd die u kunt bestellen voor aantrekkelijke prijzen. Heeft u aankoopadvies nodig van een van onze wijnexperts? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, want wij helpen u graag de beste wijnen te selecteren voor uw diner, borrel of feest.


sitemap / contact / cookie instellingen / website realisatie dotsolutions