Vind uw wijn

Daarom bestelt u bij ons

  • Exclusieve wijnen
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Veilig betalen
  • Ook voor horeca

Klantenservice

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Online Italiaanse wijn kopen

De Italianen staan niet alleen bekend om hun heerlijke pasta’s en pizza’s, maar ook om de smaakvolle wijnen die ze in de vele wijngaarden produceren. The Wine Connection brengt de beste wijnen uit Italië naar Nederland door deze online aan te bieden. Wilt u een exclusieve wijn kopen uit een van de beste wijngaarden uit het zonnige Italië, maar heeft u geen zin om hiervoor naar een wijnhandel te gaan? Dan bestelt u uw wijn gewoon via onze online shop, zonder dat u de deur uit hoeft. 

Bekijk ons wijn assortiment

The Wine Connection: een grote collectie exclusieve wijnen 

Wij begrijpen dat iedereen een andere smaak heeft. Daarom verkopen wij niet slechts enkele goede wijnen, maar hebben wij vele verschillende exclusieve kwaliteitswijnen uit Italië in ons assortiment. Denk hierbij aan verschillende soorten witte wijnen, maar ook aan diverse rode wijnen en uiteraard roséwijnen. Het maakt niet uit welke smaak uw voorkeur heeft, want wij hebben alle soorten wijnen in ons online assortiment. 

Het is ook mogelijk om een compleet wijnpakket aan te schaffen bij The Wine Connection. Dit pakket kunt u lekker zelf openmaken, maar ook cadeau geven. De wijnpakketten worden altijd in mooie dozen geleverd en zijn een perfect geschenk voor de wijnliefhebber.

Alleen wijnen met hoge waarderingen

The Wine Connection vindt het belangrijk alleen de beste Italiaanse wijnen te verkopen. Daarom bieden wij wijnen aan met hoge waarderingen van diverse wijncritici, waaronder Gambero Rosso en Robert Parker. Koopt u een van onze wijnen, dan weet u zeker dat u een goede fles in huis haalt. 

Wilt u meer weten over ons assortiment hoogwaardige, smaakvolle en exclusieve wijnen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze kwaliteitswijnen en kunnen al uw vragen beantwoorden.


sitemap / contact / cookie instellingen / webhosting dotsolutions