Vind uw wijn

Daarom bestelt u bij ons

  • Exclusieve wijnen
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Veilig betalen
  • Ook voor horeca

Klantenservice

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Luxe Italiaanse wijnen bestellen

Niet alle wijnen die uit Italiaanse wijngaarden komen, zijn van hoge kwaliteit. The Wine Connection weet de beste wijnen exact van minder goede wijnen te onderscheiden en verkoopt alleen de beste wijnen uit Italië in het online assortiment. Bestelt u een of meerdere flessen wijn in onze online shop, dan weet u zeker dat u het beste van Italië in huis haalt. 

Bekijk ons wijn assortiment

Wijnen met goede beoordelingen

Le Cupole 2014 IGTWij hechten veel waarde aan de beoordelingen van diverse wijncritici, waaronder Antonio Galloni en James Suckling. Dit wil zeggen dat wij voornamelijk wijnen verkopen die door dit soort ervaren wijncritici als zeer goed beoordeeld worden. Daarnaast vinden wij het belangrijk exclusieve wijnen te verkopen. Deze wijnen vindt u niet in de supermarkt of in de wijnhandel, maar worden voor u direct uit Italië gehaald en in onze webwinkel verkocht. En zoekt u een leuk geschenk voor een goede vriend(in) en wijnliefhebber? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres, want wij verkopen naast losse flessen ook geschenkpakketten.

The Wine Connection wijnproeverij

Wilt u onze wijnen een keer proeven? Dan kunt u een wijnproeverij organiseren met vrienden, familieleden, collega’s, uw vereniging en ga zo maar door. U krijgt altijd een wijnproeverij op maat, waarbij u zelf kiest wat u gaat proeven en hoeveel u gaat proeven. Uiteraard heeft u na de wijnproeverij de gelegenheid om uw favoriete Italiaanse wijn te bestellen. 

The Wine Connection: uw wijnexpert

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het verkopen van hoogwaardige wijnen uit Italië. Door de producten voor onze webwinkel zeer kritisch te selecteren, kunnen wij u de garantie van de beste kwaliteit wijnen geven. Meer weten over onze werkwijze of over onze wijnen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden.


sitemap / contact / cookie instellingen / webdesign dotsolutions