Vind uw wijn

Daarom bestelt u bij ons

  • Exclusieve wijnen
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Veilig betalen
  • Ook voor horeca

Klantenservice

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Lekkere wijnen uit Italië

In Italië zijn vele wijngaarden te vinden, waar zowel witte als rode wijn geproduceerd wordt. Veel Italiaanse wijnen zijn van hoge kwaliteit, maar dit is zeker niet altijd het geval. Wilt u zeker weten dat u een Italiaanse kwaliteitswijn aanschaft? Dan koopt u uw wijn bij The Wine Connection, want in ons aanbod vindt u alleen exclusieve kwaliteitswijnen uit Italië.

Bekijk ons wijn assortiment

Kwaliteitswijnen kopen én proeven

amore e magia 2011Wij bieden niet zomaar Italiaanse wijn aan, maar zoeken onze favoriete wijn bij de beste wijnproducenten uit het land. Deze wijnproducenten hebben niet alleen al jaren ervaring in het vak, maar hebben ook goede beoordelingen ontvangen van diverse wijncritici. Uiteraard proeven wij de wijn in ons assortiment ook altijd zelf, zodat wij echt de beste kwaliteit kunnen garanderen. 

Wilt u onze kwaliteitswijnen ook een keer proeven? Dan kunt u een wijnproeverij organiseren. Wij bieden wijnproeverijen aan voor zakelijke gezelschappen, maar ook voor groepen vrienden en familieleden. Door een wijnproeverij te organiseren, kunt u tijdens een gezellige middag onze diverse Italiaanse kwaliteitswijnen proeven. En bent u verliefd geworden op een wijn uit ons aanbod? Dan kunt u deze wijn uiteraard direct aanschaffen. Dit kan tijdens de wijnproeverij, maar ook na afloop via onze online shop. 

U kunt ook een wijnproeverij organiseren als u horecaondernemer bent en de beste wijn aan wil bieden in uw horecagelegenheid. Wij laten u diverse kwaliteitswijnen proeven, zodat u de beste wijn kunt selecteren voor uw gasten. 

The Wine Connection: alleen de beste wijn

The Wine Connection verkoopt alleen de beste wijnen uit Italië. Deze kwaliteitswijnen worden door de beste wijnproducenten gemaakt, in de mooiste wijngaarden van het land. Wilt u meer weten over onze kwaliteitswijnen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden.


sitemap / contact / cookie instellingen / website optimalisatie dotsolutions