Vind uw wijn

Daarom bestelt u bij ons

  • Exclusieve wijnen
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Veilig betalen
  • Ook voor horeca

Klantenservice

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Italiaanse kwaliteitswijn webshop 

U kunt uw wijn bij de supermarkt kopen, maar hier worden vaak niet de allerbeste wijnen verkocht. Daar komt nog bij dat het supermarktpersoneel u niet kan helpen de beste wijn te kiezen uit het grote assortiment. Bestelt u uw wijn bij The Wine Connection, dan weet u zeker dat u echte kwaliteitswijn uit Italië koopt en kunt u bovendien professioneel advies krijgen bij het online bestellen van uw wijn.  

Bekijk ons wijn assortiment

De kwaliteitswijn van The Wine Connection 

The Wine Connection koopt alle wijnen in het online assortiment zelf bij de wijnproducent in, uiteraard pas nadat de wijnen uitgebreid geselecteerd en geproefd zijn. Wij kopen onze wijnen alleen bij de beste wijnhuizen uit Italië, die hun wijnen onder ideale omstandigheden produceren en bovendien met een onvervalste passie te werk gaan. De heerlijke wijnen van The Wine Connection worden ook nog eens op biologische en soms zelfs biodynamische wijze geproduceerd.  
 
Wij werken onder andere met wijnproducent Cerbaiona, die de Brunello di Montalcino produceert. Deze bijzondere wijn wordt niet alleen goed beoordeeld door consumenten zoals u, maar ook door gerenommeerde wijncritici. Wijncriticus Antonio Galloni gaf de bijzondere wijn zelfs een prachtige score van 100 punten. Ook werken wij samen met wijnhuis Fattoria La Massa. De Giorgio Primo uit 2012 heeft van wijncriticus James Suckling een score van 95 punten gekregen en dezelfde wijn uit oogstjaar 2013 kreeg van Robert Parker zelfs een score van 97 punten. Het gaat dan ook niet om standaard wijnen, maar om excellente wijnen die u niet zomaar bij de supermarkt kunt kopen.  

Advies nodig? Wij staan voor u klaar 

Heeft u advies nodig bij het bestellen van uw favoriete Italiaanse wijn in onze webshop? Dan staan onze wijnspecialisten uiteraard voor u klaar. Door contact met ons op te nemen, kunnen wij u alles over onze Italiaanse kwaliteitswijnen vertellen. Ook helpen wij u graag met het plaatsen van een bestelling in onze online shop. 
 

 


sitemap / contact / cookie instellingen / zoekmachine marketing dotsolutions