Vind uw wijn

Daarom bestelt u bij ons

  • Exclusieve wijnen
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Veilig betalen
  • Ook voor horeca

Klantenservice

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Exclusieve Italiaanse wijnen vindt u bij The Wine Connection

Bij de gemiddelde wijnspecialist kunt u wel lekkere wijnen kopen, maar koopt u niet hele bijzondere kwaliteitswijnen. The Wine Connection doet dit iets anders. Wij verkopen niet alleen hoge kwaliteit wijn, maar bieden ook enkel exclusieve wijn aan. Heerlijke wijnen waar u echt van kunt genieten en die interessant zijn om mee kennis te maken.

Bekijk ons wijn assortiment

De beste wijn uit Italië

Er zijn tientallen verschillende wijnlanden, maar de lekkerste en populairste wijnen komen zeker uit Italië. Bent u ook een groot liefhebber van Italiaanse wijn en zoekt u de beste wijn uit dit populaire wijnland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk de beste wijn uit diverse delen van Italië als Toscane, Piemonte, Veneto en Sicilië.

Gerenommeerde Italiaanse wijnhuizen

De wijn die wij verkopen, importeren wij rechtstreeks bij diverse gerenommeerde Italiaanse wijnhuizen. Denk hierbij aan wijnproducent Cerbaiona, maar ook aan wijnproducent Cupano, Podere Le Ripi en Fattoria La Massa. Deze wijnhuizen produceren niet alleen wijnen die u lekker vindt, maar die ook goed beoordeeld worden door internationale wijncritici. The Wine Connection verkoopt namelijk vrijwel alleen kwaliteitswijnen met een goede tot uitstekende beoordeling van wijnspecialisten als Robert Parker, James Suckling en Monica Larner.

Een wijnproeverij met gerenommeerde en heerlijke wijn uit Italië

Wilt u de wijn van The Wine Connection niet direct aanschaffen, maar wilt u de wijn liever eerst proeven? Dan is dit zeker mogelijk. U kunt namelijk ook bij ons terecht voor een wijnproeverij. Niet alleen lekker, maar ook erg leerzaam en zeker interessant voor mensen die meer te weten willen komen over wijn. En spreekt een bepaalde wijnsoort u erg aan? Dan kunt u uiteraard direct een bestelling aan ons doorgeven. 

Wilt u meer weten over ons grote assortiment met wijn uit Italië of over onze wijnproeverij? Neem dan eenvoudig online contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden.


sitemap / contact / cookie instellingen / website realisatie dotsolutions