Vind uw wijn

Daarom bestelt u bij ons

  • Exclusieve wijnen
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Veilig betalen
  • Ook voor horeca

Klantenservice

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Exclusieve Italiaanse wijnen

Bent u op zoek naar smaakvolle en unieke wijnen uit Italië? Dan bent u bij The Wine Connection aan het juiste adres. In het aanbod van onze online shop vindt u enkel unieke en hoogwaardige wijnen uit het prachtige Italië, die door de beste wijnproducenten van dat land gemaakt worden. 

Bekijk ons wijn assortiment

Italiaanse wijn van de beste producenten

Wij vinden het belangrijk dat u de lekkerste wijn uit Italië kunt drinken. Daarom kopen wij onze wijn niet zomaar bij wijnproducenten uit Italië, maar selecteren wij onze wijnproducenten erg nauwkeurig. Zo zijn wij in staat om de beste rode en witte wijn te verkopen van gerenommeerde wijnproducenten als Cerbaiona, Fattoria La Massa, Podere Le Ripi, Tenuta di Trinoro, Tenuta Sette Ponti, Montemercurio en Feuda Maccari. Al deze wijnproducenten staan bekend om hun hoogwaardige wijnen, die van de beste druiven uit Italië gemaakt worden. 

Goed om te weten: wijnen in ons online assortiment hebben veelal hoge scores gehaald bij gerenommeerde wijncritici als Gambero Rossi, Antonio Galloni en Robert Parker. 

The Wine Connection: uw wijnexpert

The Wine Connection is al jaren gespecialiseerd in het vinden en verkopen van de beste wijn uit Italië. Koopt u uw wijn in onze online shop, dan weet u zeker dat u een mooie fles wijn krijgt. Overigens kunt u bij ons niet alleen wijn aanschaffen, maar bieden wij ook diverse wijnproeverijen aan. Denk hierbij aan zakelijke proeverijen voor bedrijven, instellingen en gemeenten, maar ook aan gezellige proeverijen met uw vrienden, familieleden of vereniging. 

Wilt u meer weten over ons assortiment of onze proeverijen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Wij vertellen u graag meer over ons online assortiment met exclusieve wijn en over de proeverijen die u met The Wine Connection kunt organiseren.


sitemap / contact / cookie instellingen / zoekmachine marketing dotsolutions