Vind uw wijn

Daarom bestelt u bij ons

  • Exclusieve wijnen
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Veilig betalen
  • Ook voor horeca

Klantenservice

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

De beste wijnen uit Italië

U wilt niet zomaar Italiaanse wijn drinken, maar u wilt de lekkerste wijn drinken die de diverse wijnhuizen in het land te bieden hebben. In dit geval bent u aan het juiste adres bij The Wine Connection. Wij verkopen namelijk niet zomaar wijn uit het prachtige wijnland Italië, maar bieden de lekkerste wijn van de meest gerenommeerde wijnhuizen van het land aan.

Bekijk ons wijn assortiment

De lekkerste wijn van de beste wijnhuizen

Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in het proeven van exclusieve Italiaanse wijnen. Daarom biedt The Wine Connection alleen wijn van de meest gerenommeerde wijnhuizen van het land. Deze wijnhuizen leveren al jaren goede wijn, die ook door wijncritici uitstekend worden beoordeeld. Het gaat om wijnhuizen als Fattoria La Massa, Podere Le Ripi, Cerbaiona, Passopisciaro en Cupano. Zoekt u de laatste beoordelingen van deze wijnhuizen op, dan zal u enkel uiterst positieve beoordelingen zien. Niet alleen van consumenten zoals u, maar ook van echte wijnexperts als Antonio Galloni en James Suckling.

The Wine Connection: voor alle soorten wijnen

Of u nu een liefhebber bent van rode wijn of liever witte wijn of roséwijn drinkt: u kunt uw favoriete wijn bestellen bij The Wine Connection. Wij verkopen namelijk alle soorten wijn, in diverse prijscategorieën. U kunt bij ons slagen met een budget van 10 euro, maar ook voor exclusieve wijn bent u bij ons aan het juiste adres.

Exclusieve wijn schenken? Plaats een bestelling in de online shop

Wilt u een exclusieve wijn kunnen schenken bij uw volgende diner, borrel of feestelijke gelegenheid? Plaats dan een bestelling bij The Wine Connection. Meer weten over een van onze wijnen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag en kunnen u bovendien professioneel aankoopadvies geven.


sitemap / contact / cookie instellingen / bouw van website dotsolutions