Vind uw wijn

Daarom bestelt u bij ons

  • Exclusieve wijnen
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Veilig betalen
  • Ook voor horeca

Klantenservice

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Italiaanse kwaliteitswijnen

De kwaliteit van wijn wordt niet alleen bepaald door de kwaliteit van de druiven, maar ook zeker door het oogst- en productieproces van de betreffende wijn. The Wine Connection verkoopt alleen Italiaanse kwaliteitswijnen, ofwel wijnen die gemaakt zijn van de beste druiven uit Italië en bovendien op een verantwoorde manier geproduceerd zijn. 

Bekijk ons wijn assortiment

Italiaanse kwaliteitswijnen voor horecabedrijven

amore e folllia 2008Veel consumenten vinden het belangrijk dat een restaurant niet alleen lekkere gerechten serveert, maar hier ook heerlijke wijnen bij kan schenken. Wilt u de gasten van uw restaurant optimaal tevreden stellen door de lekkerste gerechten met de lekkerste wijnen te serveren? Bestel uw wijnen dan bij The Wine Connection. Wij verkopen enkel exclusieve wijnen van de beste wijnproducenten, die door diverse wijncritici met zeer hoge scores beoordeeld zijn. 

Door meerdere wijnen te bestellen, kunt u ieder gerecht met een bijpassende wijn serveren. Zo kunt u bijvoorbeeld ook wijnarrangementen aanbieden bij uw diners, waarbij de gasten van uw restaurant bijpassende wijnen bij al hun gerechten krijgen. 

Advies nodig? The Wine Connection staat voor u klaar

Weet u zelf niet zo veel van exclusieve wijnen, maar wilt u wel de beste wijnen bestellen in onze online shop? Dan geven wij u graag advies over de unieke wijnen in ons online assortiment. Met onze jarenlange ervaring in de wijnbranche, weten wij over iedere wijnsoort wel iets te vertellen. Zo kunnen wij u ook altijd professioneel advies geven bij het aanschaffen van de wijnen voor uw horecagelegenheid, zodat u de beste wijnen aan kunt bieden aan uw gasten. 

Heeft u vragen over een specifieke wijn in ons online assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u vrijblijvend advies voor het aanschaffen van luxe wijnen voor uw horecagelegenheid? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.


sitemap / contact / cookie instellingen / zoekmachine marketing dotsolutions