Vind uw wijn

Daarom bestelt u bij ons

  • Exclusieve wijnen
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Veilig betalen
  • Ook voor horeca

Klantenservice

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Toscaanse kwaliteitswijn webshop 

Natuurlijk wilt u alleen de lekkerste wijn uit Toscane drinken. Met onze kennis en jarenlange ervaring in het kopen van Toscaanse wijn, helpen wij u graag de beste wijn uit deze Italiaanse regio te vinden. Bestelt u bij The Wine Connection, dan weet u zeker dat u heerlijke wijn in huis haalt. 

Bekijk ons wijn assortiment

Wijn van de beste Toscaanse wijnhuizen 

Wij importeren en verkopen uitsluitend lekkere rode wijn, witte wijn en rosé van de beste wijnhuizen uit de regio. Denk hierbij aan wijnproducent Cerbaiona die gespecialiseerd is in het maken van Brunello di Montalcino en Rosso di Montalcino wijn, maar ook aan wijnhuis Cupano die Brunello di Montalcino en Rosso di Montalcino produceert.  
 
De wijnhuizen waar wij mee samenwerken, hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in het produceren van wijn. Ook hebben zij passie voor het vak en dit proeft u zeker als u hun wijnen drinkt. Het zijn geen eenvoudige wijnen die u gewoon in de supermarkt kunt kopen. Wij leveren kwaliteitsproducten met complexe smaken, persoonlijkheid en niveau in elke prijsklasse. 

The Wine Connection: alleen echte kwaliteitswijn 

U koopt bij The Wine Connection als u niet zomaar een willekeurige wijn wil drinken, maar uzelf of uw gasten wil trakteren op de beste kwaliteitswijn uit Italië. Het zijn alle bijzondere en unieke wijnen met een eigen verhaal. De wijnen die wij verkopen, worden goed beoordeeld door diverse gerenommeerde wijncritici. Denk hierbij aan Gambero Rosso, Antonio Gallini en de bekende wijncriticus Robert Parker. Koopt u bij The Wine Connection, dan weet u zeker dat u een goede investering doet. 
 
Wilt u meer weten over de wijnen die wij verkopen? Neem dan gerust contact met ons op. Heeft u hulp nodig met het plaatsen van een bestelling in de webshop, dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag de juiste bestelling te plaatsen. 


sitemap / contact / cookie instellingen / internet marketing dotsolutions