Vind uw wijn

Daarom bestelt u bij ons

  • Exclusieve wijnen
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Veilig betalen
  • Ook voor horeca

Klantenservice

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Gerenommeerde Toscaanse kwaliteitswijnen

Door een heerlijke wijn bij uw maaltijd te serveren, maakt u het gerecht compleet. Houdt u van Italiaanse wijn of serveert u een op en top Italiaanse maaltijd, dan kunt u het gerecht afmaken met een gerenommeerde Italiaanse wijn. The Wine Connection heeft de beste wijnen van Toscane in het assortiment. 

Bekijk ons wijn assortiment 

De beste wijnen volgens wijncritici

lupi e sirene le ripi 2010The Wine Connection vindt het belangrijk alleen de beste wijnen te verkopen. Daarom worden er veelal wijnen aangeboden die uitstekend beoordeeld worden door diverse wijncritici, zoals bijvoorbeeld Monica Larner, Robert Parker en Antonio Galloni. Koopt u een kwaliteitswijn bij The Wine Connection, dan weet u zeker dat dit inderdaad een heerlijke en hoge kwaliteit wijn is. 

The Wine Connection: ook voor wijngeschenken

U kunt de kwaliteitswijnen van The Wine Connection voor uzelf bestellen, maar u kunt er ook voor kiezen om de bijzondere wijnen cadeau te doen aan een zakenrelatie, een vriend(in) of een familielid. Door een wijngeschenk aan te schaffen bij The Wine Connection, kunt u de beste wijn uit Toscane cadeau geven. En omdat u zelf kiest wat voor soort wijn u cadeau wil geven – wit, rood of rosé – kunt u het perfecte wijngeschenk met de lekkerste wijnen aanbieden. Ook vallen onze wijngeschenken in diverse prijscategorieën, voor vrijwel ieder budget.

The Wine Connection: uw wijnspecialist

The Wine Connection houdt zich al jaren bezig met het aanbieden van de beste wijnen en kan zich echt een wijnspecialist noemen. Wilt u meer weten over Toscaanse wijn in het algemeen of heeft u een vraag over een specifieke wijn in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden of u professioneel aankoopadvies te geven, zodat u de beste wijn aan kunt schaffen.


sitemap / contact / cookie instellingen / ontwerp dotsolutions