Vind uw wijn

Daarom bestelt u bij ons

  • Exclusieve wijnen
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Veilig betalen
  • Ook voor horeca

Klantenservice

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Exclusieve rode en witte wijnen

Bijna iedereen heeft wel een of meerdere favoriete wijnen. Uw favoriete wijn drinkt u zo graag, dat u eigenlijk vergeet andere lekkere wijnen te proeven. The Wine Connection helpt u graag uw smaak te ontwikkelen. Wij verkopen exclusieve rode en witte wijn uit Italië, die gegarandeerd op uw lijstje met favorieten komen te staan als u deze heeft geproefd.

Bekijk ons wijn assortiment

Bijzondere wijn voor alle gelegenheden

Giorgio Primo La MassaWilt u een keer afwijken van uw favoriete wijn en een bijzondere wijn schenken? Dan helpen wij u graag deze wijn te vinden. Wij kunnen u helpen de perfecte wijn voor een bijzonder etentje te vinden, maar verkopen ook unieke wijn voor borrels en feestjes. En heeft u echt iets te vieren? Dan helpen wij u graag een extra bijzondere en feestelijke wijn te vinden. 

De beste wijn van de beste wijnhuizen

The Wine Connection is gespecialiseerd in het verkopen van Italiaanse wijn. Wij verkopen niet zomaar wijn uit Italië, maar bieden enkel de beste wijn van de beste wijnhuizen aan. Dit zijn wijnhuizen die niet focussen op kwantiteit bij het maken van wijn, maar zich volledig op de kwaliteit van wijn richten. De wijn van deze wijnhuizen wordt niet alleen goed beoordeeld door de leek, maar ook door wijncritici. 

In ons assortiment vindt u onder andere wijn van wijnhuizen Tenuta di Trinoro, Montemercurio, Corino en Cupano. Ook verkopen wij diverse producten van het bekende en zeer populaire wijnhuis Fattoria La Massa.

Advies nodig? Wij staan voor u klaar

Wilt u een van onze rode of witte wijn bestellen, maar weet u niet zo goed welke wijn het beste bij u past? Dan helpen wij u graag de perfecte wijn te vinden. Neem gerust contact met ons op als u aankoopadvies nodig heeft.


sitemap / contact / cookie instellingen / zoekmachine optimalisatie dotsolutions