Vind uw wijn

Daarom bestelt u bij ons

  • Exclusieve wijnen
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Veilig betalen
  • Ook voor horeca

Klantenservice

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Exclusief importeur Italiaanse wijnen 

Als u op vakantie bent in het prachtige Italië, kunt u de lekkerste wijnen drinken. Eenmaal terug in Nederland, heeft u wellicht moeite om de smaaksensatie van de heerlijke Italiaanse wijn te evenaren. Gelukkig kan The Wine Connection u helpen de beste wijn te vinden, ook na uw vakantie in Italië. Wij zijn namelijk exclusief importeur van Italiaanse wijn, van de beste wijnhuizen uit o.a. Toscane.

Bekijk ons wijn assortiment 

Kwaliteitswijn van gerenommeerde wijnhuizen

bonsai le ripiWij importeren niet zomaar wijn uit Italië, maar hebben samenwerkingen met de beste wijnhuizen van het land. De kwaliteitswijnen die deze wijnhuizen maken, worden rechtstreeks door ons geïmporteerd en vervolgens in de webwinkel verkocht.  
 
The Wine Connection heeft onder andere connecties met wijnhuizen Fattoria La Massa (La Massa Rosso, Giorgio Primo 2012 en Giorgio Primo 2013), Cerbaiona (Brunello di Montalcino en Rosso di Montalcino), Cupano (Brunello di Montalcino en Rosso di Montalcino) en Podere Le Ripi (Amore e Follia, Rosso di Montalcino, Brunello di Montalcino en de exclusieve en zeldzame wijn Bonsai). Vrijwel alle wijn die wij verkopen, worden uitstekend beoordeeld door wijncritici. De Brunello di Montalcino 2010 van Cerbaiona heeft bijvoorbeeld 100 punten gekregen van wijncriticus Antonio Galloni. De Giorgio Primo 2012 en 2013 van Fattoria La Massa hebben respectievelijk 95 en 97 punten gekregen van wijncritici als James Suckling en Robert Parker.

The Wine Connection: voor al uw kwaliteitswijnen

In onze online shop vindt u witte wijn, maar ook rode wijn en roséwijn. Het maakt niet uit wat voor wijn u het liefst drinkt, want wij verkopen uitsluitend exclusieve kwaliteitswijnen uit Italië.  
 
Wilt u meer weten over een specifiek product in ons online assortiment? Dan kunt u contact met ons opnemen. Ook als u een andere vraag heeft of hulp nodig heeft met het plaatsen van een bestelling, kunt u contact met ons opnemen. 


sitemap / contact / cookie instellingen / Website door Webba