Vind uw wijn

Daarom bestelt u bij ons

  • Exclusieve wijnen
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Veilig betalen
  • Ook voor horeca

Klantenservice

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Een luxe wijngeschenk vindt u bij The Wine Connection

The Wine Connection heeft losse flessen wijn in het online assortiment, maar wij verkopen ook diverse wijnpakketten. U kunt een wijnpakket voor uzelf bestellen, maar een wijnpakket is ook zeer geschikt als geschenk. Zoekt u het ideale cadeau voor een wijnliefhebber of wijnliefhebster? Bekijk dan ons aanbod wijngeschenken en u vindt gegarandeerd een geschikt cadeau.

Bekijk ons aanbod wijngeschenken

Verschillende soorten wijnpakketten

Relatiegeschenk 2Wij begrijpen dat iedereen andere wensen en eisen heeft bij het aanschaffen van een wijnpakket en daarom bieden wij verschillende soorten pakketten aan. Denk hierbij aan pakketten met twee flessen wijn, maar ook aan pakketten met vier of zelfs zes flessen wijn. Ook verkopen wij wijnpakketten in diverse prijscategorieën. Dit betekent dat u binnen uw budget altijd wel een geschikt wijnpakket kunt vinden. 

U kunt onze pakketten bestellen om diverse wijnen te proeven, maar u kunt de pakketten ook cadeau doen. De pakketten worden namelijk altijd in een mooie verpakking geleverd.

De mogelijkheden bij het bestellen van een pakket

Wij verkopen onze wijn- en geschenkpakketten zowel aan consumenten als aan bedrijven. Zoekt u als ondernemer een geschikt relatiegeschenk voor diverse zakelijke relaties? Dan is het ook mogelijk om geschenkpakketten te bestellen. U kunt bij ieder wijngeschenk zelfs een persoonlijke boodschap schrijven, om uw zakelijke relatie op uw eigen manier te bedanken.

Pakketten met de beste Italiaanse wijnen

Onze geschenkpakketten worden altijd gevuld met de beste Italiaanse wijnen. Deze wijnen komen uit de beste wijnstreken, worden geproduceerd in de mooiste wijngaarden en worden altijd goed beoordeeld door gerenommeerde wijncritici. Meer weten over de wijnen die wij verkopen? Neem dan contact met ons op, want wij vertellen u graag meer over onze hoogwaardige wijnproducten. Ook als u een andere vraag heeft, kunt u contact met ons opnemen.


sitemap / contact / cookie instellingen / website hosting dotsolutions