Vind uw wijn

Daarom bestelt u bij ons

  • Exclusieve wijnen
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Veilig betalen
  • Ook voor horeca

Klantenservice

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Biologische wijnen uit Italië

De Italianen kunnen niet alleen heerlijke pasta’s en pizza’s maken, maar staan ook bekend als ervaren en zeer kundige wijnproducenten. In Italië zijn enkele van de beste Europese wijnhuizen te vinden, waar The Wine Connection de lekkerste wijnen vandaan haalt. Een groot deel van deze wijnen zijn biologisch, die u drinkt om het milieu te beschermen en bovendien de pure smaak van de lekkerste wijn te proeven. 

Bekijk ons wijn assortiment

Wat zijn biologische wijnen precies?

lupi e sirene le ripi 2010Biologische wijnen zijn wijnen die geproduceerd worden zonder gebruik te maken van chemische middelen, zoals ongediertebestrijdingsmiddelen en gewasbeschermingsmiddelen. De biologische wijnen die wij verkopen, zijn afkomstig van kleine wijnproducenten. Zij houden zich niet bezig met massaproductie, maar bewerken met liefde en passie hun wijngaarden om biologische en zelfs biodynamische wijnen te produceren. Er worden bijvoorbeeld geen machines gebruikt om de druiven te plukken, maar de beste druiven worden handmatig geplukt om de lekkerste wijnen te maken.

Biologische wijnen zijn niet alleen beter voor het milieu, maar smaken bovendien extra puur en lekker door het pure productieproces.

De lekkerste Italiaanse wijnen bestellen

Wilt u de lekkerste Italiaanse wijnen serveren tijdens de borrel, uw stijlvolle diner of uw feestje? Dan bestelt u een of meerdere van onze biologische Italiaanse wijnen. U kunt rode wijnen bestellen, maar ook witte wijnen, roséwijn en/of meerdere soorten wijn. Meer weten over een product in ons grote online assortiment? Neem dan gerust contact met ons op.


sitemap / contact / cookie instellingen / website bouw dotsolutions