Vind uw wijn

Daarom bestelt u bij ons

  • Exclusieve wijnen
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Veilig betalen
  • Ook voor horeca

Klantenservice

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Bestel online de beste Italiaanse wijnen

Bent u een groot liefhebber van wijn uit Italië en wilt u alleen de beste wijn uit dit wijnland bestellen? Dan bent u bij The Wine Connection aan het juiste adres. Wij verkopen de meest exclusieve kwaliteitswijnen uit Italië, die stuk voor stuk uitstekend beoordeeld worden door gerenommeerde wijncritici. 

Bekijk ons wijn assortiment

Het assortiment van The Wine Connection

bonsai le ripiIn onze online shop vindt u Italiaanse witte wijn, rode wijn en roséwijn van hoge kwaliteit. Deze wijnen worden stuk voor stuk door de beste wijnhuizen in Italië geproduceerd en zijn allemaal goed beoordeeld. Daarnaast is alle wijn exclusief, wat betekent dat u de wijn niet zomaar in iedere supermarkt en wijnhandel kunt kopen.

Bij The Wine Connection kunt u losse flessen wijn bestellen, maar is het ook mogelijk om wijnpakketten te bestellen. Denk hierbij aan pakketten met twee flessen mooie rode wijn, maar ook aan wijnpakketten met zowel een fles witte wijn als een fles rode wijn. U kunt ons zorgvuldig samengestelde wijnpakket zelf openen, maar u kunt dit pakket uiteraard ook cadeau geven. Voor de wijnliefhebber of wijnliefhebster is dit het perfecte geschenk.

Bestel exclusieve wijn voor horecagelegenheden

The Wine Connection verkoopt wijn aan consumenten, maar ook aan luxere horecagelegenheden. Denk hierbij aan restaurants, maar ook aan wijnbars en hotels. Onze wijn is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor bij een luxe diner. En bestelt u meerdere wijnen in de online shop, dan kunt u uw gasten een compleet wijnarrangement aanbieden. 

The Wine Connection: garantie op kwaliteit

Bij The Wine Connection heeft u de garantie dat u wijnen van hoge kwaliteit besteld. Door onze jarenlange ervaring in het vak, weten wij namelijk precies welke wijn wel en niet van uitstekende kwaliteit is. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.


sitemap / contact / cookie instellingen / hosting dotsolutions